Uusi normaali

Elo - syyskussa useat palaavat kesälomien jälkeen työelämään tai opiskelemaan. Vallitsevan tilanteen vuoksi monilla jatkuu etätyöskentely tai työympäristöissä on tarve tehdä muutoksia, jotta on turvallista elää ja työskennellä.
Miten sinä voisit paremmin?


Nyt on hyvä aika pysähtyä miettimään - Millaiset asiat elämässä ja töissä ovat sinulle merkityksellisiä? Miten voit lisätä omaa ja läheistesi hyvinvointia. Voit lähteä toteuttamaan niitä asia kerrallaan muutaman viikon ajan. Näin saat aikaan toivottuja muutoksia.


Työyhteisöjen on hyvä päivittää tavat ja tottumukset sekä huomioida erilaiset tarpeet, jotka auttavat kaikkia voimaan paremmin.


Erilaisten tilojen suunnittelu nähdään entistä kokonaisvaltaisempana ja niiden kautta voidaan vaikuttaa terveyttä edistäviin asioihin sekä parempaan elämänlaatuun.Ergonomia


Se on tärkeä osa hyvinvointia kotona ja työpaikoilla. Suomalainen Ergo Finland tarjoaa monien vuosikymmenten kokemuksella ammattitaitoista opastusta ja ergonomisia ratkaisuja erilaisiin työympäristöihin, julkitiloihin sekä koteihin. Tuottavia tiloja toteutettaessa kannattaa panostaa fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin – On kyse terveys designista!#uusinormaali #ergonomia #työtilat #hyvinvointi

OTA YHTEYTTÄ

DESIGN YOUR LIFE

+358 40 733 5916

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon