MENNÄÄN METSÄÄN JA OLLAAN IHAN PIHALLALUOVA LOKAKUU


Nyt on hyvä ajankohta pohtia, mitä tapahtuu yrityksissä sekä elämässä tänään ja tulevana talvena. DYL-tiimi on lähtenyt innovatiivisten ihmisten, yritysten ja toimijoiden kanssa miettimään, miten päästään kohti kestävämpää tekemistä sekä liiketoimintaa.  Teknologia, digitalisointi ja virtuaalisuus kuuluvat osana lähes kaikkien elämää sekä tulevaisuutta. Virtuaalinen tai reaalimaailma eivät sulje toisiaan pois - kumpikaan ei ole toistaan parempi tai pahempi. Näitä yhdistämällä mahdollistetaan uusia ja erilaisia toimintatapoja sekä ratkaisuja, jotta voimme toteuttaa meille tärkeitä asioita. Paluuta ei ole eiliseen ja siksi on hyvä miettiä - Mitä sinä ja yritykset haluavat tehdä nyt, tässä hetkessä ja miksi? Tämän jälkeen voidaan etsiä erilaisia ratkaisuja ja vastata kysymykseen - miten?


MAHTAVA MARRASKUU


Haluamme kutsua sinut metsään, joko virtuaalisesti tai livenä.


Mielenkiinnolla kohti marraskuuta - Tästä pääset tutustumassa Metsä / Skogen 360 digitaaliseen concep storeen. Käy aistimassa upea visuaalinen tunnelma, tutustumassa hitaan elämäntyylin maailmaan ja tutkimassa mihin Metsä / Skogenin liiketoiminta sekä konsepti perustuu. Suosittelemme myös lämpimästi vierailua paikanpäällä yksin tai yhdessä. Sovi tapaaminen tai suo itsellesi rauhoittava lounastauko heidän moniaistisessa liikkeessä.

Metsä / Skogen, Mannerheimintie 2, Helsinki. Meidät voit tavata livenä tai onlinena ...Jos haluat herätellä itseäsi tai tiimiäsi uusilla ajatuksilla tai päästä eroon vanhoista kaavoista, ota seuraksesi Digidaamit - Lupaamme, että tapaamisen jälkeen olet ihan pihalla! ...Jos virtuaalimaailma on sinulle jo tuttua, saat seuraksesi tiimin, josta löytyy erilaisten innovaattoreiden lisäksi myös laajaa teknistä osaamista. Ole yhteydessä & tavataan -> groupdyl@gmail.com #mennäänmetsään #luovalokakuu #mahtavamarraskuu #yhdessä #ihanpihalla #kestävämpielämä #digidaamit #digitiimi #dyl #designyourlife #taikalyhty #together

#tiimi #luovuus #liiketoiminta #kestäväliiketoiminta #otayhteytta

VastaaLähetä edelleen