DYL SPACE - Digitaaliset liiketilat

Onko seuraava trendi digitaaliset tilat, joissa tehdään liiketoimintaa?

Näyttää siltä, että digitaaliset liike- ja toimitilat ovat kovaa vauhtia tulossa markkinoille. 
Mitä tarkoittaa digitaaliset liiketilat?

Ne ovat erilaisilla digitaalisin tekniikoin suunniteltuja, mallinnettuja ja/tai kuvattuja tiloja, joiden kautta yritys voi uusin tavoin esitellä yritystoimintaansa ja kommunikoida asiakkaan kanssa.Digitaaliset tilat


  • Antavat asiakkaalle mahdollisuuden tutustua yritykseen uudella tavalla, havainnoida, aistia, saada informaatiota, suositella ja ostaa yrityksien tuotteita sekä palveluja. Asiakkaat voivat liikkua tällaisissa tiloissa silloin kun he itse sitä haluavat.


  • Suunnitellaan erilaisilla suunnitteluohjelmilla, mallintaen ja/tai kuvaten. Tiloja tuotettaessa otetaan huomioon yrityksen tarpeet, arvot, strategia ja se mitä asiakkaalle halutaan digitaalisilla tiloilla ilmentää ja tuoda esille.

  • Tukevat jo olemassa olevaa liiketoimintaa antaen sille uusia ulottuvuuksia. Se on asiakkaalle uudenlainen tapa liikkua esimerkiksi verkkokaupassa. Digitaalinen tila voi olla myös messuosasto tai showroom.


  • Luovat uudenlaisia kohtaamisia, vuorovaikutusta ja viestintää. Parhaimmillaan se on myös hybridi-liiketoimintaa, jossa asiakas tavoitetaan verkossa joko ennen tai jälkeen todellisen kohtaamisen. Tämä mahdollistaa uudenlaisia kokemuksia, joissa voidaan positiivisella ja elämyksellisellä tavalla tehdä ostoksia, ottaa yhteyttä, tiedottaa ja luoda hyvää brändi-mielikuvaa.


DYL SPACE


Design Your Life -digitiimi on kehittänyt uudenlaista DYL SPACE