Mistä sinä olet kiinnostunut?

Miten me kaikki voimme luoda yhdessä merkityksellisempää elämää ja liiketoimintaa kestävän kehityksen periaatteella; fyysisesti, psyykkisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti?
Design Your Life -palvelualusta


Design Your Life -tiimit luovat uudenlaisia asiakkaiden ja yrityksien välisiä yhteistyötapoja sekä toimintamalleja myös digitaalisia mahdollisuuksia hyödyntäen.

Design Your Life on palvelualusta, joka yhdistää eri alojen innovatiivisia toimijoita ja auttaa löytämään ratkaisuja yritysten kehityshaasteisiin sekä muutoksiin.


Etsimme ja haastamme muutosvoimaisia ihmisiä sekä yrityksiä, joiden kanssa voimme kehittää yritysten kestävää liiketoimintaa. Töytäisemme heitä miettimään - Mikä on tärkeintä elämässä?Mistä sinä olet kiinnostunut?


Ota yhteyttä ja kerro meille, mistä sinä tai yrityksenne olette kiinnostuneita? Mihin suuntaan haluat mennä elämässäsi? Miten näet ja koet maailmaa, tätä hetkeä ja tulevaisuutta? Keskustellaan, kehitetään ja toteutetaan yhdessä merkityksellisiä asioita.


Me olemme kiinnostuneita kehittämään parempaa maailmaa ja näkemään asioita toisin. Tiimimme ovat kiinnostuneita tuottamaan eri toimialojen kanssa uusia projekteja, varsinkin jos niillä on jokin suurempi merkitys sekä niiden kautta voi pelastaa edes pienen osan maapalloa.


Luontoyhteys. Laadukas asiakaskokemus. Kestävä design.#designyourlife #dyl #together #newideas