CoOffice -> DYL SPACE
HYBRIDIELÄMÄÄ & UUSI NORMAALI?


DYL tiimi on jo pitkään pohtinut tilojen ja tapahtumien tulevaisuutta - Miten erilaiset tilat saadaan tuottamaan? Millaisissa ympäristöissä haluamme olla ja asua? Miten elää, kun on kaksi kotia - Suomessa tai toinen ulkomailla? Kuinka voimme tehostaa asuntojen, liike- ja toimitilojen käyttöastetta sekä vähentää kuluja?

MISTÄ KAIKKI ALKOI...


Kesäkuussa 2020 DYL-tiimi teki päätöksen, että testaamme kuinka monimuotoisesti voi toimia Helsingin keskustassa sijaiseva 40 neliön kaksio. Päätimme tuottaa hybriditilan, jossa voi samanaikaisesti olla toimisto, koti, galleria, kauppa tai esittelytila.

Samalla halusimme lähteä tutkimaan, miten tiloja voi digitalisoida ja millaisia teknisiä mahdollisuuksia siihen olisi tarjolla.


Ajatuksena oli pyytää mukaan muutamia innovatiivisia yrityksiä, joiden kanssa yhdessä voisimme muotoilla ja kehittää myös heidän liiketoimintaa.DYL SPACE alusta


Kolmessa kuukaudessa kontaktoimme eri alojen yrityksiä ja osaajia. Perustimme oman digitiimin ja lähdimme kehittämään sekä tuottamaan visuaalista työkalua. Halusimme töytäistä eri tahoja ja ihmisiä miettimään - Mikä on heille tärkeää ja mistä he ovat kiinnostuneita?


Syntyi DYL SPACE alusta, jonka kautta voimme esitellä erilaisia digitaalisia tila- ja tapahtumaratkaisuja sekä toimintoja. Tässä muutamia esimerkkejä niistä:

 • 360 liiketila, Metsä / Skogen

 • 2D ja 3D tilat, Shop & show room

 • Helsinki Hammam -projekti

 • CoOffice & taidegalleria

 • 3D Messut & tapahtumatuotantoHDW 2020


Helsinki Design Week -festivaali on ollut huikea startti koko 2020 syksyn kestävälle projektille. Erilaisia hybridikohtaamisia 11 päivän ajan 20 yrityksen ja toimijoiden kanssa!


Tervetuloa tutustumaan DYL SPACE alustaan ja kehittämään kanssamme hybridielämää & erilaisia liiketoimintoja.


Ole yhteydessä groupdyl@gmail.com