Yhdessä kohti hyvää oloa

Me kaikki etsimme elämäämme merkityksellisyyttä, rakkautta ja hyvää oloa eli tasapainoa. Tasapainoinen elämä ei mielestämme ole staattinen tila. Näemme sen matkana, josta voimme nauttia, vaikka välillä tuulet puhaltavat ja virta vie!Miten saavuttaa tasapainoisemman elämän?

Mihin uskomme hektisessä ja alati muuttuvassa maailmassa? Voiko ihmisen mieltä, fysiikkaa tai estetiikkaa harjoittaa saavuttaakseen tasapainoisen ja hyvän elämän? Miksi ravitsemuksen, terveellisen ruoan ja hyvän elämän merkitys korostuu arjessa?


Jokainen meistä on ainutlaatuinen yksilö. Meidän on kokeiltava, valittava ja löydettävä itsellemme sopivat vaihtoehdot, jotta voisimme paremmin. Vuosisatojen kokemusten ja tutkimustulosten myötä saamme tietoa, jota meidän tulisi soveltaa itsellemme sopivaksi.

Ruokaan ja liikuntaan liittyvää tietoa sekä vaihtoehtoja on paljon tarjolla. Niin kuin monessa muussakin asiassa, perusasiat kuntoon ja jos mielenkiintoa riittää, niin sen jälkeen voi lähteä hifistelemään.


Viime vuosina on vihdoin alettu ottamaan kantaa näkyvämmin kosmetiikkaan liittyvän ekologisuuden osalta. Oletko sinä miettinyt millaisia meikkejä, kosmetiikkaa ja pesuaineita käytät sekä ihollesi tai hiuksiisi laitat?


Henkisen hyvinvoinnin ja intuition kehittäminen nousee esille, yhä useammin tärkeinä osa-alueina, niin huippu yritysjohtajien kuin meidän kaikkien elämässä.


On myös tutkittua tietoa siitä, että mielialaamme vaikuttaa jopa 70% silmien kautta tuleva visuaalinen informaatio. Näin ollen on todella iso vaikutus millaisessa ympäristössä me vietämme aikaa töissä, kotona tai vapaa-aikana ja millaisten ihmisten seurassa. Ja mikä onkaan mielialamme ja uskomuksiemme vaikutus tasapainoiseen elämään?Fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen hyvinvointi