3D MESSUT3D messut ja niihin liittyvä virtuaalimaailma on uudenlaista toimialaa niin Suomessa kuin maailmallakin. Tämän toimialan kehittämistä on vienyt nopeasti eteenpäin erilaiset tarpeet kohdata ja tehdä kauppaa myös virtuaalisessa maailmassa.


Erilaisten tekniikoiden, kuvien ja videoiden kautta pystytään luomaan toinen todellisuus, jossa kohtaamiset tuodaan uuteen ulottuvuuteen ja sen avulla saavutetaan myös mielenkiintoisia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia.VIRTUALFAIRS


Virtualfairs on ensimmäinen kotimainen

3D messujen tuottaja, jonka taustalta löytyy ammattitaitoinen joukko eri alojen osaajia. He ovat tehneet ja tuottaneet messuja sekä tapahtumia jo useita vuosikymmeniä. Nyt tämä osaaminen tuodaan uusien tekniikoiden avulla tähän päivään.


Meiltä löytyy osaamista myös "avaimet käteen" -messujen tekemiseen virtuaali- tai reaalimaailmassa.

Voimme auttaa eri toimialoja, oli sitten kyse yksittäisestä tärkeästä tapaamisesta, messusta, seminaarista tai tapahtumasta.


Tervetuloa tästä tutustumaan DYL SPACE alustalle erilaisiin messuratkaisuihinVIRTUAALI YMPÄRISTÖT


Digitaalisten tapahtumien, tilojen ja sisältöjen elinkaaria voidaan helposti hyödyntää pidempiaikaisesti sekä niiden avulla tavoitetaan helpommin erilaisia kohderyhmän.Virtuaaliympäristöissä mittaamme ja analysoimme tapahtumia ja siellä tapahtuvaa liikennettä. Näin voimme jatkuvasti parantaa ja tarjota asiakkaiden tarpeiden mukaisia palveluja.


Ole yhteydessä, niin räätälöimme teille huikeita kohtaamisia joko virtuaalisesti, livenä tai hybridinä.Lisätietoja:


Ville Kantola

+358 40 527 1841

ville@taikalyhty.fi

Johanna Ahlberg

+358 50 349 1071

johanna.ekore@gmail.com

Anne Munkki

+358 40 733 5916

munkkianne@gmail.com


Teemu Heiskanen

+358 40 173 0333

theiskane@gmail.com